Ook de tweede Italiaanse avond was een succes en gezellig en gelukkig was het weer weer goed, wat de sfeer zeker bevorderde. Toch een beetje een vakantiegevoel in deze rare zomer. Ondanks corona kijken wij met heel veel plezier terug op onze eerste maanden. Een andere start dan gedacht maar veelbelovend. Veel gepuzzeld met de 1,5 meter richtlijn, maar er blijkt veel mogelijk te zijn. Met wat geschuif van tafels en stoelen wordt het toch gezellig op afstand. Fijne gasten die begrip hebben voor de regels en vaak blij zijn om op een veilige manier een terras te kunnen bezoeken. Dat geeft ons een goed gevoel.

Het terrasseizoen in weer bijna voorbij. In september zijn we nog geopend in de weekenden en we hopen nog op een paar mooie terrasdagen.
Vanaf 1 oktober is het terras gesloten en zijn wij geopend op aanvraag en op de door ons georganiseerde thema diners, lunches etc. Hou onze Facebook pagina en de agenda op deze site in de gaten voor de data en de activiteiten.

U bent ook altijd welkom voor een familiefeest, een koffietafel, high tea, wijnproeverij of bedrijfsfeest. Alles corona proof natuurlijk.